Selena Marie Gomez
1992 július 22
Selena Grand Prairieben, Texasban született, Ricardo Gomez és Mandy Teefy, egykori színésznő gyermekeként. A család mexikói és olasz gyökerekkel rendelkezik. Selena karrierje a Barney és barátai című gyermek sorozattal kezdődőtt, nemsokkal a sorozat kezdete után vendégszerepet kapott a Disney Channelben. 2007-ben a Varázslók a Waverly helyből sorozat főszereplője lett, majd 2013-ban megjelent az első saját albuma, ami a Kiss & Tell címet kapta. Az évek során rengeteg szereplése volt, többek között a Spring Breakers című filmben.
 
Chatbox

Kedves Anne/Jess vagy ahogy éppen hívatod magad. Először is, nyugodtan vedd le a hozzászólás opciót, mert tőlem ne várd, hogy más oldalára bármit is írjak. Nincs több oldalam, megnyugodhatsz, se blogom, se sztáros lapom, a heyselenán kívül semmit nem szerkesztek, de, ha változna, te leszel az első, akit értesítek. A Margotos már rég inaktív, a zárás előtt sem szerkesztettem túlzottan, úgymond "foglalom a címet", de mivel eddig sem és ezután sem volt Margotos lap, úgy gondolom senkit sem zavar, ha valakinek kell, írjon. A Demis pedig bezárt, szintén hónapokkal ezelőtt, de ha te másképp érzed, szerinted van még oldalam, az nem az én problémám. Azt sem értem, hogy miért szólsz bele, ha 10 lapot szerkesztenék egyszerre, 15 álnéven, az téged miért zavarna, szerintem valami mással kösd le magad, mert már a követőm vagy. :D Egyáltalán nem is a gportalon szerkesztesz, mi a probléma!!?? Ha van időm és pénzem, akkor én döntöm el, hogy mire használom fel. Szerintem túl bonyolítod ezt a gportál témát, ez egy weblap, hobbi, nem az életed múlik rajta. :D Igen, van pár cím, ami az enyém, már évek óta gportalozok, pár összegyűlt, van amit töröltem is közben, amik meg vannak, azok pedig azért, mert vagy nem tudok belépni, vagy a krediteimet tárolom rajta, vagy még egyszer lehet, hogy kedvem támad és bele vágok újra. Bár ez a munka mellett képtelenség lenne.

És akkor most el mondom, hogy azért vettem le a chatet, mert nem te vagy az egyetlen ilyen ember a gportálon, aki mindig azt lesi, hogy éppen mit csinálok, és ha valami olyanba fogok bele, ami éppen neki nem tetszik, akkor névtelenül az az első dolga, hogy a heyselena chatjébe bele hány valamit, amit éppen mailon vagy akárhol megbeszélhetnénk. Mint pl múltkor, amikor a deviantartról felhasználtam egy elvihető kinézetet, majd másnap, vagy még aznap jöttek a kommentek, hogy LOPTAM, ember mielőtt ugatsz, kérdezd már meg, hogy mi a helyzet.. De le vettem, örüljetek. Egyszerűen nem vagyok kíváncsi arra, hogy másnak mi tetszik, vagy mi nem, magamnak csinálom az egészet és úgy, ahogy nekem jól esik, mert ha megfelelni akarnék, annak már rég nem lenne értelme. :)

Érdekes, hogy én el tudok más oldala mellett menni anélkül, hogy valamit magam után hagynék, pedig hidd el, nekem is vannak olyan oldalak, amik nem tetszenek, vagy amin pár dolgot másképp csinálnék, de eszemben sem jut oda kommentelni, hogy "de szar", vagy töröld ezt a szennylapot. Lehet, hogy az zavar néhány embert, hogy 2011 óta megállás nélkül csinálom az egyetlen legtovább működő Selena Gomezes magyar lapot? Akkor ez még sajnos bántani is fog, mert nem tervezek megállni. ;)

 
Munkálatok

THE FUNDAMENTALS OF CARING
Típus: Film
Selena mint: Dot
Kiadás dátuma: 2016
Státusz: Utómunkálatok

HOTEL TRANSYLVANIA 3
Típus: Mesefilm
Selena mint: Mavis szikronhangja
Kiadás dátuma: 2018. július 13.
Státusz: Előkészületek

13 REASONS WHY
Típus: Sorozat
Selena mint: Az alkotó
Kiadás dátuma: 2017. március 31.
Státusz: Kazetták folyamatban

COACH
Típus: Ruházati cég
Selena mint modell, tervező
Megjelenés: Hamarosan
Státusz: Folyamatban

 
Partnerek

   

   

   

 
Aktuális
 
Infóbox
» Szerkesztő: Mia
» Téma: Selena Gomez
» Nyitás: 2011. március 15.
» Elérhetőség: selenabomb@gmail.com
» Kredit: LindaDesign | Efruse
» Szolgáltató: G-portál, SoSugary
Az oldal nem áll kapcsolatban Selenával, hozzátartozóival, ismerőseivel. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ahol minden modul saját írású és fordítású, ami pedig mégsem, ott feltüntettem a forrást. Az oldal célja, hogy elsőként értesülj a Selenával kapcsolatos hírekről.
 
Instabox
@selenagomez
 
Archívum
Friss bejegyzések
2017.09.18. 20:12
2017.09.16. 18:10
2017.09.14. 22:17
 
Látogatók
Indulás: 2011-03-15
 

Hírek

Harper's Bazaar icons party

2017.09.09. 08:32, Mia

Tegnap, szeptember 8-án került megrendezésre a 2017-es Harper's Bazaar icons party, amire természetesen Selena is meghívott volt, kedvesével, The Weeknd-el érkezett az eseményre. Ezek a képek akkor készültek, amikor megérkeztek a party helyszínére.

   

Itt pedig már javában tartott az esemény, Selena leginkább kedvese mellett fényképezkedett, ismét nagyon cukik voltak, végig egymás mellett álltak, ölelgették és puszilgatták egymást. Egyébként nagyon jó minőségű képek készültek, érdemes megnézni őket! <3