Selena Marie Gomez
1992 július 22
Selena Grand Prairieben, Texasban született, Ricardo Gomez és Mandy Teefy, egykori színésznő gyermekeként. A család mexikói és olasz gyökerekkel rendelkezik. Selena karrierje a Barney és barátai című gyermek sorozattal kezdődőtt, nemsokkal a sorozat kezdete után vendégszerepet kapott a Disney Channelben. 2007-ben a Varázslók a Waverly helyből sorozat főszereplője lett, majd 2013-ban megjelent az első saját albuma, ami a Kiss & Tell címet kapta. Az évek során rengeteg szereplése volt, többek között a Spring Breakers című filmben.
 
Chatbox
 
Munkálatok

THE FUNDAMENTALS OF CARING
Típus: Film
Selena mint: Dot
Kiadás dátuma: 2016
Státusz: Utómunkálatok

HOTEL TRANSYLVANIA 3
Típus: Mesefilm
Selena mint: Mavis szikronhangja
Kiadás dátuma: 2018. július 13.
Státusz: Előkészületek

13 REASONS WHY
Típus: Sorozat
Selena mint: Az alkotó
Kiadás dátuma: 2017. március 31.
Státusz: Kazetták folyamatban

COACH
Típus: Ruházati cég
Selena mint modell, tervező
Megjelenés: Hamarosan
Státusz: Folyamatban

 
Partnerek

   

   

   

 

 
Aktuális
 
Infóbox
» Szerkesztő: Mia
» Téma: Selena Gomez
» Nyitás: 2011. március 15.
» Elérhetőség: selenabomb@gmail.com
» Kredit: LindaDesign | Efruse
» Szolgáltató: G-portál, SoSugary
Az oldal nem áll kapcsolatban Selenával, hozzátartozóival, ismerőseivel. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ahol minden modul saját írású és fordítású, ami pedig mégsem, ott feltüntettem a forrást. Az oldal célja, hogy elsőként értesülj a Selenával kapcsolatos hírekről.
 
Instabox
@selenagomez
 
Archívum
Friss bejegyzések
2017.08.16. 14:14
2017.08.16. 09:34
2017.08.14. 19:29
 

Hírek

Justin dalt írt róla

2013.01.01. 12:12, Mia

Már hónapok óta Selena Gomez és Justin Bieber se veled, se nélküled kapcsolatától zeng a sajtó, hiszen egyszer arról szólnak a hírek, hogy szakítottak, máskor pedig arról, hogy újra együtt vannak. Jelenleg sem lehet tudni, hogy éppen hányadán állnak, hiszen a legutóbb úgy volt, hogy ismét egymásra találtak, amikor Hollywood legújabb álompárjával, vagyis Taylor Swifttel és Harry Stylesszal látták őket, a karácsonyt azonban külön töltötték és a közösségi portálokon üzengetnek egymásnak természetesen megnevezés nélkül.

Lehet, hogy Selena hiánya miatt, de éppenséggel a boldogság végett is előfordulhat, hogy a kanadai tinisztár soron következő akusztikus albumán, két új dal is helyet kapott, így a kezdeti 8 helyett jelenleg 10 szerzemény szerepel a korongon. A Belive újragondolt verzióján nem csak a már ismert dalok átdolgozásai szerepelnek, hanem vadonatúj darabok is, melyeket egytől-egyig Bieber írt és múzsája nem volt más, mint volt-jelenlegi barátnője, Selena.

A színész-énekesnő egy közeli ismerőse a következőt nyilatkozta a HollywoodLife-nak: "Justin elmondta Selenának, hogy egy csomó új dalt írt róla és azok mind felkerülnek az albumra. Kétségbeesetten próbálja felkelteni Selena figyelmét, aki szereti őt, de azt akarja, hogy bánjon vele jobban." - hozzátette még, hogy Justin keményen dolgozik azon, hogy visszaszerezze szerelmét és úgy tűnik, érti a dolgát.

Boldog újévet mindenkinek! :)

2013.01.01. 11:58, Mia

Sziasztok. Sajnálom, hogy az utóbbi pár napban nem jelentkeztem, de mivel itt volt a Karácsony is, és a családommal voltam, egy perce sem jutott eszembe, hogy inkább a gép előtt üljek. :) Már egy párszor eljátszottam, hogy a gportal fontosabb volt, de úgy döntöttem, hogy idén a családomra és a barátaimra fordítok több időt! :) Persze bezárni nem fogok, minden megy tovább. Boldog újévet nektek! :)

Taylorral turnézna

2012.12.21. 17:56, Mia

Lehet, hogy Selena magánélete nincs a topon, karrierje viszont szárnyal. Nemrégiben új albumának munkálatairól mesélt, most pedig elárulta, ki lenne számára az ideális duettpartner. Taylor és Selena évek óta közeli viszonyt ápolnak egymással, ráadásul a countrysztár számos alkalomma adott tanácsot vagy vigasztalta Selenát a Justinnal való szakításuk után. Selena zsúfolt évnek néz elébe: egyrészt a The Wizards of Waverly Place filmváltozatával lesz elfoglalva, másrészt pedig negyedik stúdióalbumán dolgozik. A Cosmopolitan magazinnak adott válasza alapján viszont bármilyen elfoglalt is lesz 2013-ban, „egy álma válna valóra, ha Taylor Swifttel koncertezhetne”.

Szerencsére, Taylor Red nevet viselő koncertsorozata jövőre indul, így elképzelhető, hogy Selena néhány állomáson részt vesz! :)

Jelena együtt

2012.12.21. 09:53, Mia

Nagyon úgy fest, hogy Selena és Justin újra találkozgatnak. Tegnapelőtt készült róluk két kép New Yorkban. Sajnos a képek nagyon rossz minőségűek és alig vehető ki valami.. Mit gondoltok? Jelena újra egy pár? :)

Spring Breakers

2012.12.19. 15:18, Mia

Egy újabb jelenetet kaptunk a Spring Breakersből, amit ezen a linken nézhettek meg! :)

Twitter fotó

2012.12.18. 21:20, Mia

Ronan Farrow tegnap közzétett twitterén egy képet, amin Selenával pózol.

Holiday Party

2012.12.18. 21:13, Mia

Selena is résztvett a Blondie Girl Productions Holiday Party-n, California, Studio City-ben. Felkerült pár kép a galériába, amin leginkább Ashley Tisdale és Selena Gomez pózol együtt! :)

Magyarázat

2012.12.18. 15:51, Mia

Sziasztok. Magyarázattal tartozom nektek és a két volt társszerkesztőmnek is. Először is Vicnek és Torinak üzennék. Tori facebookon sem jelölt vissza, így nem is tudtam vele beszélni, Vic sem sokszor volt fent, és ő se nagyon tartotta velem a kapcsolatot, már az utóbbi időben az oldallal sem foglalkoztatok, ezért úgy döntöttem, hogy egyedül folytatom az oldalt. Tudom, hogy nem így és nem most kellett volna ezt veletek megbeszélnem, de más módot nem találtam rá. Van egy olyan érzésem, hogy ezt a bejegyzést sem fogjátok elolvasni. Szóval nagyon szépen köszönöm az eddigi munkátokat, de úgy döntöttem, hogy egyedül folytatom tovább a szerkesztést. Remélem, hogy egyikőtök sem haragszik meg. :)
A látogatóknak pedig csak annyit üzennék, hogy túl vagyok az előrehozott érettségin, a szalagavatón, ezért több időm marad. Persze tanulni még mindig rengeteget kell, mert gyorsan itt lesz majd az érettségi, de ez mellett van időm, szóval újult erővel visszatérek és tízezerszer annyi odafigyeléssel és tartalommal jövök majd mint eddig! :)